Υπηρεσίες

01. Πωλήσεις Container

Καινούργια ή μεταχειρισμένα  Containers στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε για αγορά ή ενοικίαση το κατάλληλο container που καλύπτει τις ανάγκες σας με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας μας

02. Αγορά Container

Η Thessaloniki Express είναι επίσης σε θέση να αγοράσει εμπορευματοκιβώτια που δεν χρειάζονται πια ή που δεν επιθυμούν να εναποθέσουν στις αποθήκες οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και άλλοι πελάτες.

03. Ενοικιάσεις Container

Καινούργια ή μεταχειρισμένα  Containers στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε για ενοικίαση ή αγορά το κατάλληλο container που καλύπτει τις ανάγκες σας με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας μας.

Η Thessaloniki Express σας παρέχει την επιλογή Ενοικίασης εμπορευματοκιβωτίων για όσο χρόνο τα χρειάζεστε, εφόσον δεν επιθυμείτε να αγοράσετε ή χρειάζεστε απλώς κάποια εμπορευματοκιβώτια στο πλαίσιο μίας συγκεκριμένης εργασίας.

04. Αποθήκευση Container

Η εταιρία διαθέτει:

Ενιαίο Depot 50.000 τ.μ. για Containers. To Depot μας βρίσκετε πλησίον του Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και της βιομηχανικής περιοχής Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ).

Τα 12000 τ.μ από αυτά είναι  ασφαλτοστρωμένα  και χρησιμοποιούνται κυρίως για την εναπόθεση εμφόρτων containers.

Ιδιόκτητα 35.000 τ.μ. (περιοχή ΚΤΕΟ) πλησίον του Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και της  βιομηχανικής περιοχής Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ) (θα είναι έτοιμα προς χρήση  προσεχώς).

Συνολική έκταση 85.000 τ.μ. που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα containers.

Το Depot αποτελεί πρότυπο κέντρο εμπορευματοκιβωτίων που ως σκοπό έχει την κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας και των πελατών μας. Επιπλέον, ο χώρος μας φυλάσσεται από εταιρία Security από τις 18:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00 π.μ. Λειτουργεί 24ωρο σύστημα ασφαλείας με κάμερες παρακολούθησης και καταγραφή σε βίντεο.

05. Αποθήκευση σε Container

Η εταιρεία μας αποθηκεύει τα εμπορεύματά σας, τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας, την οικοσκευή σας καθώς και κάθε φορτίο που χρειάζεται ασφαλή φύλαξη σε εμπορευματοκιβώτια – κοντέινερ στον ασφαλή, περιφραγμένο και επιτηρούμενο χώρο μας.
Υπάρχουν πολλές επιλογές εμπορευματοκιβωτίων με χωρητικότητα

15τμ.- 33 κυβικών μέτρων,30τμ.- 67 κυβικών μέτρων,30τμ.- 76 κυβικών μέτρων,32τμ.- 89 κυβικών μέτρων κ.α.

06. Επισκευή κάθε τύπου Container

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, επισκευάζει κάθε είδους ζημία πάνω στα containers, με συνέπεια και ευθύνη σε συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα.

Η Thessaloniki Express προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της έχει δημιουργήσει και οργανώσει ένα «δίκτυο» που αποτελείται από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα φορτηγά.
Ο στόλος που έχουμε δημιουργήσει είναι τεχνολογικά άρτιος και άριστα συντηρημένος και είναι διαθέσιμος για την μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας.
Η Thessaloniki Express βρίσκεται σε μία προνομιακή περιοχή, κοντά στο Λιμένα της Θεσσαλονίκης.