Προφίλ

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας από το 1992

Προφίλ

H εταιρία «THESSALONIKI EXPRESS» δραστηριοποιείται στο χώρο των οδικών μεταφορών Containers σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα, συνέπεια και ασφάλεια, την υλοποίηση οδικής μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έχοντας ως γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Ομόρρυθμος Εταιρία Thessaloniki Express αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο των οδικών εθνικών μεταφορών container από το 1992.

Η υλικοτεχνική υποδομή της εταιρίας σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και το σεβασμό προς τους πελάτες που καθημερινά επιδεικνύει το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της, έχουν αναδείξει την εταιρία ως μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την αγορά/πώληση/ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων (containers). Η Thessaloniki Express μπορεί να διαθέσει μεγάλες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων, από ολοκαίνουριες μονάδες μέχρι μεταχειρισμένες μονάδες προσφέροντας παράλληλα μία ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων εμπορευματοκιβωτίων.